~ BRAVA BRUNCHIN($138)🍳食早餐點可以唔叫ADB呢😎,呢份有齊煙三文魚🍣|牛油果🥑|焗豆|炒蛋|大啡菇🍄‍🟫|香草薯粒🥔|蕃茄🍅|貝果。我地仲+$3升級咗做墨西哥辣椒bagel🥯,夠晒特別同豐富呀😝。~雙重無花果意大利軟包($108)🍞呢個係佢哋是日推介黎💁‍♀️,平時都好少見到有呢d款所以就叫咗個一齊share🤓。佢哋將個軟包分咗兩邊 ,一邊係配牛油果🥑鹹嘅一邊係配糖粉甜嘅。上面配埋超甜嘅無花果同granola,有口感得黎又唔會得甜味咁膩😙。~Lasagna($118)🍝依家真係越嚟越少舖頭會整千層麵,因為工序都真係幾麻煩😌。呢到嘅自家製整得好足料😋,蕃茄肉醬🥫同其他配料芝士等🧀都配合得啱啱好👍🏻。而且千層麵嘅皮都幾薄身,每一啖都俾肉醬包圍着😚。~ Banana & Nutella with cream ($78)🧇細佬連早餐都要食甜點😌,最後揀咗呢個香蕉榛子醬嘅牛角窩夫。睇個樣都知好邪惡呀😈,不過間唔中一兩餐又真係好值得食嘅🙂‍↕️。佢哋牛角窩夫做得幾好👍🏻,唔會壓扁晒,令到入面都保持到牛角包嘅鬆化😋。~ Brava House招牌沙律($88)🥗最後一定要叫翻個沙
~ BRAVA BRUNCHIN($138)🍳

~雙重無花果意大利軟包($108)🍞

~Lasagna($118)🍝

~ Brava House招牌沙律($88)🥗
最後一定要叫翻個沙律解吓膩,而且佢哋嘅沙律係配黑醋🙂‍↕️,感覺都好似健康啲😂。配搭埋煙三文魚同芝士😏,好快就清哂成碟😎。

~Pistachio Cheesecake Cake($78)🍰
其實一開始嚟呢間都係為咗呢個開心果芝士蛋糕😗,不過食到最尾其實都有啲擔心太飽食唔落🥲。好彩size都唔算大,我哋四個人一人幾啖都搞得掂😎。而且完全冇後悔叫到,唔止面頭同埋餅底加入咗開心果碎😮,中間嗰層cream應該都加咗開心果落去一齊打,每一啖都係濃濃嘅開心果味😋。

~Green green ($68)🍵
見到呢啲咁特別嘅永遠都忍唔住去試下🤓,呢杯係開心果mix抹茶。飲落去開心果味比較突出😌,但後勁茶味會慢慢浮返出嚟😚。而且為咗突出兩個味,唔會做得太甜,更加飲到開心果同埋抹茶嘅香味😋。

~TINE® Brunost™ Caramel Cheese Coffee
($65)☕️
呢杯一睇就知邊個飲😂,最上面係TINE 嘅Brunost 刨成一絲絲嘅焦糖芝士🧀。中間就係厚厚一層勁濃郁嘅cream cheese😮,最下面係美式咖啡☕️,中和翻上面嘅甜膩感。呢杯我覺得可以當埋係甜品呀🤓。

~Cold Brew White($65)☕️
通常都係得black🤔,第一次見Cold Brew White😯,飲落去又唔錯咖啡味比較濃郁😙。

~Latte($42)☕️
呢杯可以根據返自己口味揀fruity定nutty😗,我發現身邊所有人包括我都係鍾意nutty嘅咖啡豆😂。