2024-09-16 472 views
見佢新裝修,就入去食晚餐,感覺都可以 西餐黎講吾算貴,但食物既質素對得起個價錢。今日叫一個二人晚餐。套餐配有牛油麵包籃,麵包熱辣辣,搽牛油非常滋味。餐湯選咗簡單靚的忌廉湯,香濃暖心又營養。奶油薯蓉·炸薯條炸薯條加餐只需$20,薯條炸得金黃香脆,好抵食,奶油薯蓉奶香味濃👍🏻主菜- 香煎鵝肝意大利飯鵝肝外皮香口,鵝油滲滿整個意大利飯,每一啖都都有鵝肝香味👍🏻賣相亦好靚。孜然風味肉醬意粉蕃茄味濃郁,意粉煮得剛好條條分明,份量亦比較多👍🏻甜品:意大利奶凍、草莓乳酪,餐廳手工製作奶滑味濃,乳酪酸甜可口。總呢間西餐廳菜式富創意, 食物質素可以👍🏻餐廳坐得舒服,期待下次再蒞臨品嚐🫶🏻
孜然肉醬意大利粉
香煎鵝肝意大利飯

今日叫一個二人晚餐。套餐配有牛油麵包籃
奶油薯蓉
炸薯條

奶油薯蓉·炸薯條

主菜- 香煎鵝肝意大利飯
孜然肉醬意粉

孜然風味肉醬意粉
蕃茄味濃郁,意粉煮得剛好條條分明,份量亦比較多👍🏻
手工草莓奶凍
手工草莓奶凍、草莓乳酪