最近終於有機會去期待左好耐嘅摩登牛舌燒肉專門店喇。餐廳喺元朗,坐位好闊落,我揀咗佢哋嘅C套餐,裡面有9款唔同嘅菜式,份量超級豐盛。配菜拼盤有新鮮生菜、韓式泡菜、中式沙拉同番茄。🥬🥗🍅跟著有招牌超長牛舌,佢哋嘅牛舌真係好驚人,長度有50厘米,牛肉味道濃郁,完全唔鞋,好有咬口🐮👅鳳梨牛肋條用整個鳳梨裝飾上枱,打卡一流。牛肋條好嫩滑,加埋鳳梨就減低咗油膩感啦。🍍🐮豚五花肉,油香十足,配生菜包住食好正🐷🥬雞腿肉好滑嫩,調味唔太重,口感好好。🐔三色腸拼盤有墨色腸、豬肉腸同韓式風味腸,好好食!絕對要試下。🌭水冷面入面有泡菜、青瓜絲、蘋果絲,橙,好清新仲有薯仔片可以放喺爐邊燒,酥脆可口。🥔另外,我哋仲叫揀一杯最近好興既超大鴨屎香手打檸檬茶,好適合兩個人一齊分享。🍋味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️餐廳:摩登牛舌燒肉專門店地址:元朗教育路31-41號南天大廈地下8號舖

配菜拼盤有新鮮生菜、韓式泡菜、中式沙拉同番茄。🥬🥗🍅

豚五花肉,油香十足,配生菜包住食好正🐷🥬

雞腿肉好滑嫩,調味唔太重,口感好好。🐔

水冷面入面有泡菜、青瓜絲、蘋果絲,橙,好清新

仲有薯仔片可以放喺爐邊燒,酥脆可口。🥔

味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️