2019-09-13 220 views
好少喺元朗食飯,朋友帶路話呢間幾好就試試。得兩個人唔係點咗好多嘢,就試咗個澳洲西冷牛泰式沙律,個牛燒得都啱啱好,我幾like個泰式汁,因為唔係太酸。見有澳洲青口,仲要係海鮮龍蝦汁,白酒汁就成日食,未試過配龍蝦汁,都幾夾,反而我勁like佢配嗰個ciabatta包,焗得有少少脆脆哋,點個龍蝦汁呢食,又ok喎。主菜個friend就推介我食佢哋個煎比目魚柳,本來我好少食煎西式魚,成日覺得frozen魚又實又成日煎到乾乾哋有咩好食,點知又不錯喎,又唔乾個皮仲脆脆哋㖭。本來已經好鬼飽,個waiter又話呢度嘅tiramisu好出名,話一定要試吓,又叫咗,好homemade嗰d style,咖啡味好濃,又唔太甜,今餐超超超滿足😋!
澳洲西冷牛泰式沙律
Blue  Mussels  Bucket