2023-08-20
一向鍾意食螺絲粉嘅我,見到喺元朗開咗間螺絲粉,一定要即刻試吓佢😆😋 今日就叫咗外賣返屋企,同屋企人一齊食。佢嘅外賣都做得好好,完全唔會怕倒瀉。❤️海鮮螺螄粉$88呢個螺螄粉包括有蝦、青口、蟹柳、炸蛋、木耳、酸筍、酸豆角、蘿蔔乾、花生、炸腐竹。呢碗螺螄粉未食之前已經聞到螺螄粉嗰種獨有嘅酸味🤭真係好吸引我😆呢個螺絲粉有三隻蝦仁、兩隻青口,鮮味十足。螺螄粉都彈牙有口感。❤️牛魔王螺螄粉 $98呢碗螺螄粉好豐富,有好多牛肉。呢碗粉有牛展、彈牙牛筋丸、胸爽油、安格斯肥牛、木耳、酸筍、酸豆角、蘿蔔乾、花生、炸腐竹。牛筋丸一咬落去好多肉汁,好juicy! 牛展好好食😋牛味十足!❤️霹靂炸豬手$35外皮炸得好酥脆,一咬落去係滿滿嘅骨膠原🤤❤️炸串:牛串菠蘿韭菜翠玉瓜用咗孜然粉調味,好惹味。翠玉瓜一咬落去好Juicy, 超多汁。菠蘿都係好juicy, 燒得好好,鎖住晒啲汁,一咬落去啲汁必晒出嚟好正。另外,我都叫咗佢地店自家製菊花茶,好正,真材實料,好香好好飲,菊花味好香,完全唔會太甜,好正。下次想食螺螄粉都會再幫襯😋😋😋
❤️海鮮螺螄粉$88
❤️牛魔王螺螄粉 $98
❤️霹靂炸豬手$35
外皮炸得好酥脆,一咬落去係滿滿嘅骨膠原🤤
❤️炸串:
牛串菠蘿