2022-08-15 312 views
*✲゚*。🥯元朗錦田人氣良心cafe☕個Bagel賣相超級引 餡料有北海道帶子、三文魚籽、炒蛋、洋蔥 食落去個味道好夾🤤帶子同炒蛋都煮得啱啱好 炒蛋夠滑😋Bagel質感都唔錯👍🏻 Bagel可以轉做拖鞋包🙆🏻‍♀️呢度主打精品咖啡 杯Latte好高質 可以按喜好揀fruity/nutty 😆呢間cafe環境幾舒服 不過長期滿座 連weekday去都要等一陣位先入得 😧好在可以留低電話 去附近行下 差唔多有位 餐廳會打番電話比客人😆我果日去左附近嘅盈匯坊 有D貨櫃 設計到好有特色嘅小鎮咁 不過其實冇咩野睇 影幾張相 餐廳就打嚟有位lu 🤣-✨ 北海道帶子、三文魚籽、炒蛋、洋蔥 拖鞋包/Bagel ($98)✨ Latte ($38)-📍 CoHee Studio @coheehk元朗錦田市街152號地舖
*✲゚*。🥯
元朗錦田人氣良心cafe☕

帶子同炒蛋都煮得啱啱好 炒蛋夠滑😋

✨ Latte ($38)
📍 CoHee Studio @coheehk
元朗錦田市街152號地舖