哩間𝙺𝚊𝚌𝚑𝚒𝚖𝚞𝚜𝚑𝚒係佢地位於元朗既第二間分店🏠另外一間就係係西貢既~哩間分店選址係錦田,遠離市區,環境寧靜好隱世🥰最特別係入面有兩張四人𝚝𝚊𝚝𝚊𝚖𝚒位置,同埋室外有庭院位比大家打卡📷不過哩間𝚌𝚊𝚏𝚎冇得𝚋𝚘𝚘𝚔位只可以𝚠𝚊𝚕𝚔𝚒𝚗,如果大家想坐𝚝𝚊𝚝𝚊𝚖𝚒位最好早𝚍去🙈我地中午去完全冇人,反而坐到下午已經全場𝚏𝚞𝚕𝚕曬😂𝚙.𝚜.可以打電話詢問座位情況❗️🍞松露蟹肉沾醬吐司$𝟷𝟶𝟾蟹肉醬好香同埋好夠味,同黑松露味好配合🥰雖然佢真係有啲貴😂細細兜醬連吐司成舊水🥲💸迷你吐司都幾好食,咬落幾煙靭表皮脆脆地✨🍞烤比爾芝士配吐司$𝟼𝟾呢個我哋之前睇到有其他人食嘅相已經俾佢個芝士吸引住😍吐司就同上面嗰份一樣嘅~芝士臨上黎前啱啱燒過🔥上到嚟仲沸騰緊🥺✨賣相一百分💯芝士好香,味道偏淡,配吐司一齊食唔會話好膩,推薦👍🏻🥞無花果𝙱𝚊𝚋𝚢 𝙿𝚊𝚗𝚌𝚊𝚔𝚎$𝟽𝟾無花果配煎𝚙𝚊𝚗𝚌𝚊𝚔𝚎真係好少見🤓點可以唔嗌雪糕好好食,無花果都好新鮮,𝚙𝚊𝚗𝚌𝚊𝚔𝚎雖然細分過出面嗌嗰啲但係絕對對得住佢嘅價錢🥰味道唔錯,下午茶食一份啱啱好✨不過因為落咗好多油整所以卡路里就比較高🤣減肥絕對唔好食❗️🍰豆腐巴斯克芝士蛋糕$𝟹𝟾味道幾

🍞松露蟹肉沾醬吐司$𝟷𝟶𝟾

🍞烤比爾芝士配吐司$𝟼𝟾

🥞無花果𝙱𝚊𝚋𝚢 𝙿𝚊𝚗𝚌𝚊𝚔𝚎$𝟽𝟾
無花果配煎𝚙𝚊𝚗𝚌𝚊𝚔𝚎真係好少見🤓點可以唔嗌

🍰豆腐巴斯克芝士蛋糕$𝟹𝟾
味道幾驚喜✨外貌同食落似巴斯克,不過味道好清新✨有微微既豆腐香💕蛋糕𝚜𝚒𝚣𝚎都算大嚿✨都值得叫黎一試👍🏻不過呢款係𝚍𝚊𝚒𝚕𝚢 𝚌𝚊𝚔𝚎吾知係咪日日都有🙈

🍵玄米茶𝚕𝚊𝚝𝚝𝚎$𝟹𝟾
拉花好靚✨不過我覺得玄米茶嘅味太淡😂一般

🍵抹茶𝚕𝚊𝚝𝚝𝚎$𝟺𝟸
呢杯都麻麻😂飲落多渣同埋抹茶味好淡,好似啲粉唔係好融合到啲奶度🥲

🍹柚子梳打$𝟺𝟾
呢杯冇諗到係比杯外購嘅樽裝梳打俾你自己倒落杯度🤣感覺上有啲𝚑𝚎𝚊,不過飲落真心好好飲❤️微甜得黎超𝚏𝚛𝚎𝚜𝚑✨

☕️𝙳𝚒𝚛𝚝𝚢 $𝟺𝟾
呢杯出乎意料地超好飲💕咖啡味同奶味都好香,比例超好🥰連飲開𝚍𝚒𝚛𝚝𝚢既朋友仔都比佢💯