2021-02-06 246 views
算唔算係元朗名物?亦係良心小店真心為左佢過關入元朗卷蛋 $35 💛.原本係衝著抹茶而來 但遲左一步 賣晒 得返期間限定既粟子口味😿 遠道而來唯有都試下.個卷蛋抹茶味唔太濃 我覺得🤨 粟子味就幾重 都食到d粒粒既粟子餡 賣相就幾靚 整體都有種軟屬既口感 我相信抹茶餡應該正好多.如果想食最好2點半就去到排隊☺️ 葛餅 $28 6粒.叫左雙併 黄豆粉同抹茶味😌 我自己覺行葛餅算係3樣入面最好食😉 但覺得有d過淋 唔係煙un個種感覺 都有口感既.試哩個💛.麥糍 $32 6粒.又係叫左雙併 朱古力加抹茶味 不過真心麻麻地 由其係朱古力個隻既朱古力味好奇怪😅.可能太高期望 所以有d要求 如果再入元朗排45分鐘就不了 但唔使點排入去打卡都推介.
算唔算係元朗名物?
亦係良心小店

葛餅 $28 6粒
試哩個💛
麥糍 $32 6粒
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
  • 葛餅