2023-02-23 120 views
由屯門開到嚟元朗嘅By the O,俾我最大印象就係大排長龍,第一次食係喺屯門,之後開過嚟元朗梗係想試吓。有一日趁着8號風球,諗住趁機會試下,點知對面同吹到帳篷都跌埋,佢依然有人喺門外排隊,痴線㗎真係😂😂😂排隊熱潮好似過咗,有一日早放同老闆仔去食下午茶,可以直入😍👍🏻有樣要彈嘅係啲位真係好逼…我地連續兩次坐呢邊基本上係撞住手咁食😓•蟹子蟹肉明太子忌廉意粉 $98十個有八個都叫,蟹子份量毫不吝嗇,蟹肉就係一絲絲加喺意粉入面。忌廉味濃郁,食到最後會有啲膩添。個人時不時都會想食下呢個意粉🤣•朱古力大蕉蕉牛角窩夫 $64賣相好震撼,排列整齊嘅香蕉片亦好療癒☺️本身牛角包無加味,係中間一球雲尼拿雪糕同焦糖脆脆,正常發揮唔算好食,但好靚係真嘅👍🏻•墨西哥粟米片 (黑松露醬) $58份量都幾多喎,不過本身粟米片調味有啲重,食食下都幾鹹,但配嘅黑松露醬好食!老闆直情想加多個🤣•芝麻拿鐵 •抹茶拿鐵飲品味道不過不失,勝在拉花好靚🥰

•蟹子蟹肉明太子忌廉意粉 $98

•朱古力大蕉蕉牛角窩夫 $64

•墨西哥粟米片 (黑松露醬) $58

•芝麻拿鐵 •抹茶拿鐵
飲品味道不過不失,勝在拉花好靚🥰