2023-07-07 156 views
📍Sole Coffee元朗鳳攸北街11-15號益發大廈地下19-20號舖.今日同老公放假去咗呢間cafe食早午餐chill下😎,第一次食好有驚喜❣️野食同咖啡☕️都好正🤩🌟Deluxe All Day Breakfast $118呢份All Day Breakfast份量好足,有2x煙肉片、2x坎伯蘭腸、烤大啡菇、車厘串茄、煙三文魚、黑松露炒蛋、薯餅、多穀麵包多士,全部都好好味,飽足感十足😍🌟日式蟹膏松葉蟹肉忌廉意粉 $118日式蟹膏松葉蟹肉忌廉意粉嘅醬汁好香濃,蟹肉好香蟹味又滑嫩,意粉煮得剛好👍🏻☕️Dirty CoffeeDirty Coffee 既材料同製作看似簡單,只需要Espresso 與牛奶,但原來沖調一杯好既Dirty Coffee亦好需要技巧,一定要夠慢咁將Espresso 加入牛奶入面先可以做到不規則既紋理,而呢杯佢做到層次分明,好飲呀❣️☕️Tiramisu Coffee呢個我一睇Openrice就已經覺得用黎打卡好靚呀🤩我以為會好甜,入口又唔會好甜喎,有咖啡香味😋正呀❣️
📍Sole Coffee
元朗鳳攸北街11-15號益發大廈地下19-20號舖