2022-10-01 308 views
今日朋友帶我去呢間想試好耐嘅coffee shop佢話因為係平日,所以唔使等 佢上次嚟大排長龍 ,好彩咋Ice drip 喝下口感芳香,味道細膩而微妙一嚟到已經好肚餓 即刻點一份窩夫配伯爵忌廉配特濃朱古力雪糕窩夫。窩夫熱辣辣外脆內軟,配埋伯爵忌廉同埋朱古力雪糕加點點楓糖漿一齊放入口 開心程度爆燈 而且不會太甜太膩,,茶味同朱古力味入口,香濃而久久不散很適合香港人口味的一款甜品!另外點了一份香草包餡料要鴨胸肉一上枱芝士剛好溶化,呢個樣子令人急不及待放入口,鴨肉的油香同芝士好match,鴨胸肉肉質煮得不柴,夾埋烘過的香草包同吃,也是一個令人吃得很滿足的輕食costa rica tobosi 虹吸果香 &莓味在喝下後徐徐滲出 之後,我們還點咗mocha 同埋檸檬香橙茶因為同朋友很久不見,我們二人喋喋不休而且呢度坐得幾舒適,不知不覺間90分鐘眨眼便過去了,希望下次平日再有時間過來與朋友渡過休閒舒適的時光
今日朋友帶我去呢間想試好耐嘅coffee shop
佢話因為係平日,所以唔使等 佢上次嚟大排長龍 ,好彩咋

Ice drip
喝下口感芳香,味道細膩而微妙

很適合香港人口味的一款甜品

另外點了一份香草包餡料要鴨胸肉

costa rica tobosi 虹吸
果香 &莓味在喝下後徐徐滲出

之後,我們還點咗mocha

同埋檸檬香橙茶

因為同朋友很久不見,我們二人喋喋不休