2019-03-27 379 views
話說元朗都無咩幾多間韓國餐廳專食燒肉放題,曾經有幾間都執哂。唯獨是呢間韓舍,我諗佢至少開左十幾年。記得初中都成日會黎食,一直以為無左,點知聽朋友講起,先知原來仲係到,所以今晚就去左食。今日係閒日既9點幾,入到去都仲好熱鬧!食物既種類超多,唔單止有熟食仲有甜品!仲有壽司同刺身!一去到比佢既甜野食吸引左,即刻拎左個香芋地瓜丸,熱辣辣,外層好趣口!😍好好食,勁似之前去台灣夜市食既味道!而刺身非常厚切😍普普通通既三文魚,係呢間韓燒入面變得唔普通!又厚又fresh😍燒肉方面,五花肉同埋牛仔骨都足以令我食成晚!五花肉完全係肥瘦均勻😍最鐘意有肥位又有瘦位,而且佢有生菜拎,配埋一齊食好有韓國水準🤤🤤任食黎講,佢選擇又多,食物又新鮮,最重要係保持到食物既溫度❤️❤️❤️可以得閒再食多次,好想再食佢既地瓜丸🤤🤤🤤

今日係閒日既9點幾,入到去都仲好熱鬧!食物既種類超多,唔單止有熟食仲有甜品!仲有壽司刺身!一去到比佢既甜野食吸引左,即刻拎左個香芋地瓜丸,熱辣辣,外層好趣口!😍好好食,勁似之前去台灣夜市食既味道!