2011-09-22 27 views
知道洪水橋香辣屋搬左去元朗~於是去搵下~地方都幾"偏僻"~不過元朗人應該會知道!唔知係唔係因為細左好多,加上元朗人真係太多,所以八點半去到....入面係full哂的,同埋冇book檯,所以等左十五分鐘.我地三個人......咁岩有卡位!ok舒服.....不過眼見得四五位卡位.....叫番以前特色野黎食~招牌香辣燒雞(半隻), 炭燒豬頸肉, 泰式金邊粉 同埋一個新推介咖哩牛腩加法包!佢既炭燒野依然係有師傅用爐燒~入去其實都會閒到燒烤味架!招牌香辣燒雞~~~~好入味同埋好乾身,最正就係有埋個甜酸醬,三個人食哂半隻!炭燒豬頸肉~不過不失~keep到水準~不過我覺得如果可以再厚d就好~泰式金邊粉~去親泰國菜餐廳,都最鐘意食金邊粉,而佢特別多料~有埋花生碎同青檸比你~好味!咖哩牛腩加法包~呢個係服務生小姐推介既!估唔到加左個包既咖哩牛腩係咁好食,一來個包外面好脆,裡面浸左咖哩牛腩就好"霖"~同撈白飯既原理一樣,同埋佢都比左好多牛腩,反而少薯仔!最後由於佢都係新開業~所以有甜品送~好正宗既西米糕!同埋好清涼既椰青大菜糕!地方真的好細,不過三五知己ok好聚~會考慮下次再去試其他野!!!!

佢既炭燒野依然係有師傅用爐燒~入去其實都會閒到燒烤味架!

炭燒豬頸肉
~不過不失~keep到水準~不過我覺得如果可以再厚d就好~

地方真的好細,不過三五知己ok好聚~

會考慮下次再去試其他野!!!!
泰式金邊粉
咖哩牛腩加法包
泰式甜品
2011-09-17
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
泰式金邊粉
咖哩牛腩加法包