芝加哥串燒酒場 (明雲閣)

Chicago Bar And Restaurant (Ming Wan Court)
2024-03-23 28 views
首先要讚下佢哋嘅Chicago Logo Beer😌有啖啖果香,飲落順口,平時都唔係好好啤酒都覺得好飲🫶🏽串燒同啤酒真係好夾!嚟之前已經諗好一定要嗌燒白鱔,果然冇令人失望,鱔皮好脆,鱔肉富有油脂香味,忍唔住Encore咗🥹燒乳豬不愧係招牌,乳豬皮燒到脆卜卜,乳豬肉入口即溶🤤最勁係佢哋整到令人一啲都唔覺得油膩!燒大頭蝦勁大隻,好有份量👏🏽蝦頭有膏,蝦肉彈牙!牛舌芯係厚切👍🏽火喉掌握得啱啱好,外脆內軟,牛舌好重牛味,鍾意食牛嘅話一定要嗌😋最後仲嗌咗燒湯圓做甜品,令人好有驚喜,唔係周圍有得食,燒到外皮脆得嚟又有啲煙靭,加埋流心芝麻餡,成件事好滿足!🥳

燒大頭蝦勁大隻,好有份量👏🏽蝦頭有膏,蝦肉彈牙!