2024-03-15
藥膳花雕醉雞鍋半隻 158喜歡藥膳加埋醉雞做火鍋,半隻雞對兩個人份量適中,女人唔寶好易老,呢個好有保身效用,湯底滿有紅棗,黨蔘香味,回味中茄子魚搵煲 158好夠火候,魚雲煲同茄子份量充足,用料上盛,材料新鮮,炒得惹味,魚雲煲都係排檔推介之一!炸物雙拼(響鈴,三隻油炸鬼三隻) 58全部熱辣辣,即叫即炸。當兩樣都想試就梗係why not both, 一試下,兩者 較偏愛響鈴,呢個叫法可試齊兩款,份量又不用太多,兩個人又係剛好。鮮淮山 48藥膳加淮山就絕配,依喜好安排生熟度,爽脆或淋滑適隨尊便,每客份量多,新鮮淮山吸收湯汁,超美味!娃娃菜 48娃娃菜新鮮,清甜可口,唔錯!本地新鮮手切金錢展 148食火鍋最緊要有碟靚肥牛,金錢展新鮮有牛肉味,爽口彈牙,雪花紋理均勻,肉質嫩滑,肉味香濃,好正!星期日至四,火鍋88折,質素高價錢埋,推介元朗高質火鍋店。順帶一提,巴打有排檔,小炒亦相當出色。可以叫齊兩間鋪野食,兩種風味都可同嚐,小炒質素相當高!餐廳服務員殷勤,會主動幫忙及提供協助,整體用餐感覺良好,吃得飽飽,過程愉快!
茄子魚搵煲 158
炸物雙拼(響鈴,三隻油炸鬼三隻) 58
鮮淮山 48
娃娃菜 48
娃娃菜新鮮,清甜可口,唔錯!
本地新鮮手切金錢展 148
星期日至四,火鍋88折,質素高價錢埋,推介元朗高質火鍋店。