2021-07-19 203 views
今日去左一間元朗隱細既小店,地點雖然隔涉,但係真係好值得大家去,小店門口裝修有D似日本風,入到去雖然座位五多,但係都坐得舒服,我地揀左15:00 呢D時間去,人冇平時lunch 既時候咁多。最後我地揀左兩個意粉,真係好好食,無論外貌同口味都好吸引,第一個意粉係冬陰功,好特別,辣辣地好開胃,再加煙鴨胸,份量十足。而我揀左明太子煙三文魚意粉,非常好食😋,D汁同意粉好夾。下次我地會想試all day breakfast, 見到隔離枱份量十足,最重要係有大啡菇,五係咁多店舖all day breakfast 都有大啡菇。佢哋可以用現金同八達通,都非常方便,下次一定會再幫襯~~❤️