位於元朗教育路一間顯眼的墨綠色西餐廳💚,坐位舒適,餐廳播住輕柔的音樂🎧🎶配上柔和的燈光💡,令人感覺放鬆🍃。午市套餐好抵食!最平$76有交易!正常一份套餐以經好飽肚!作為大食妹的我,額外叫多兩份小食,食完飽到上心口🤭,但我好滿足!🍽️香煎雞胸肉 配青醬(意粉/ 薯條/飯/淨菜)$79雞肉勁大份!調味不重,岩晒健身人士!入口比較乾身。飯的份量都幾多!✨套餐包頭盤+餐湯+餐包+主食+餐飲✨🥗頭盤:是日精選沙律🥣餐湯:是日餐湯(洋蔥湯)/蘑菇湯揀左蘑菇湯,味道小小咸味,清淡不怕油膩。🍞餐包:香脆帶奶香,搽埋牛油🧈正!🍹飲品:熱柚子茶✨套餐可追加✨🐟自家制魚手指配他他醬 $38一份有四大條,啖啖魚肉,都幾足料,點埋他他醬,酸酸咸咸地,好香蛋黃醬味,更好味!🍟 香脆炸薯條 $28薯條炸到金黃香脆,帶少少咸香。吾洗點醬一樣好味😋!⭐️午市:星期一至五免加一(公眾假期除外)星期六日及公衆假期設加一服務費⭐️沒有其他分店📍 Couple's Kitchen (元朗)元朗教育路63-69號福照樓地下2-3號舖

午市套餐好抵食!最平$76有交易!

🍽️香煎雞胸肉 配青醬(意粉/ 薯條/飯/淨菜)

✨套餐包頭盤+餐湯+餐包+主食+餐飲✨

🥗頭盤:是日精選沙律

🥣餐湯:是日餐湯(洋蔥湯)/蘑菇湯
揀左蘑菇湯,味道小小咸味,清淡不怕油膩。

🍞餐包:香脆帶奶香,搽埋牛油🧈正!

🍹飲品:熱柚子茶

✨套餐可追加✨
🐟自家制魚手指配他他醬 $38
自家制魚手指配他他醬

🍟 香脆炸薯條 $28
薯條炸到金黃香脆,帶少少咸香。吾洗點醬一樣好味😋!
香脆炸薯條

⭐️午市:星期一至五免加一(公眾假期除外)
星期六日及公衆假期設加一服務費

⭐️沒有其他分店

📍 Couple's Kitchen (元朗)
元朗教育路63-69號福照樓地下2-3號舖

Type of Meal