𓂃𖠚∗ᤲ𑀇· ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ · ▎最近 ɪɴꜱᴛᴀɢʀᴀᴍ 見到唔少人介紹開心果主野食  朋友見 ᴏᴘᴇɴʀɪᴄᴇ 9月有主菜餐牌單點正價7折優惠就嚟到元朗 ʏᴏʜᴏ ᴍᴀʟʟ — 바다앞 테라스 嚟轉韓式輕食今之嚟到 朋友主打想試唔知開唔開心嘅「 開心果蜜糖窩夫 」烏卒卒墨汁八爪魚燉飯 𓋪 拌上醬料 味道帶俾人一種西班牙海鮮飯感覺口感 ᴄʀᴇᴀᴍʏ 賣相青青粉粉的 色香味俱全 八爪魚半生半熟 爽脆彈牙 而面頭嘅芝士、沙律醬 令成件事帶咸香得嚟又唔會有太肥膩嘅口感極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯 𓋪 由彈牙八爪魚、蛋絲、青瓜絲、蘿蔔絲、微辣泡菜組成 惹味得嚟 口感又豐富 唔係好食開辣嘅得地 就覺得太過辣了 開心果蜜糖窩夫 𓋪 係朋友鍾意嘅窩夫甜品 窩夫厚身 入口鬆軟 口感一流窩夫甜品極身嘅開心果醬 味道夾得幾好 有粉粉砂糖底感覺 濃甜而不膩而值得一提下旁邊伴碟嘅 「 韓式焦糖餅 」好出式 好好味 朋友贊口不絕 人生迷芒的芒果沙冰𓋪 大大舊芒果係面頭 鮮甜果肉 酸甜多汁 份量十足 芒果沙冰 芒味香濃 解辣一流 如果中間再加啲 鮮果肉 係沙冰就更出色☺️ 濟洲柑橘乳酸梳打
𓂃𖠚∗ᤲ𑀇

▎最近 ɪɴꜱᴛᴀɢʀᴀᴍ 見到唔少人介紹開心果主野食
朋友見 ᴏᴘᴇɴʀɪᴄᴇ 9月有主菜餐牌單點正價7折優惠
今之嚟到 朋友主打想試唔知開唔開心嘅「 開心果蜜糖窩夫 」

濟洲柑橘乳酸梳打 𓋪 賣相一層層 有齊橙色、色、梳打色 成件事好 ɪɢᴀʙʟᴇ
夏日佳品 底層濟州柑 鮮甜多汁而聞名 配埋乳酸梳打 帶嚟滿滿可爾必思味道

🜸
▸ 開心果蜜糖窩夫 ┅ HKD 138
▸ 濟洲柑橘乳酸梳打 (C) ┅ HKD 48
▸ 烏卒卒墨汁八爪魚燉飯 ┅ HKD 115
▸ 人生迷芒的芒果沙冰 (C) ┅ HKD 68
▸ 極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯 ┅ HKD 132

𖡘𖤣 (˙-˙ ٥) (˙-˙ ٥)
· ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ ·

𓌈˒˒   ᴛᴇʀʀᴀᴄᴇ ɪɴ ꜱᴇᴀꜱɪᴅᴇ 바다 앞 테라스   𓂃𖠚∗ᤲ𑀇 ❀
❜ 元朗朗日路9號形點 I L2樓2056號舖
Shop 2056, L2/F, YOHO MALL I, 9 Long Yat Road, Yuen Long
— @terrace.in.seaside.hk @yohomallhk

‎‎܀
‎‎܀ Follow @chillfood.basis for more 📸
2024-09-25
$250 (Dinner)
  • 開心果蜜糖窩夫
  • 濟洲柑橘乳酸梳打 (C)
  • 烏卒卒墨汁八爪魚燉飯
  • 人生迷芒的芒果沙冰 (C)
  • 極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯