2013-10-15
下午去完lamma island返黎, 早左少少食dinner~17:xx...又求其搵左d野同女友食。 可能個時間太尷尬, 樓面得幾木台客, 我地兩條友仲可以搵張鐘意既先坐低。兩個人坐6人木台。 旁邊有迴轉壽司, 不過見個樣都唔太新鮮, 好似放左幾個鐘咁樣, 所以一件都無掂過。我地選擇左散叫, 好彩都算係新鮮做出黎比我地, 個樣靚靚仔仔咁。個軟蟹手卷 - really good。好耐無食過新鮮炸起包比我既蟹仔。火灸三文魚 - 是但燒兩野, 色都未上就比我地。女女唔鐘意食生三文魚, 攪到我要晒兩件扮燒過既火灸三文魚。四色彩虹 - 3款sashimi放上卷物再cut成4件。個樣真係幾衰下, 不過食落個口感同味都唔錯既仲叫左少少其他壽司 - 三文魚 / 玉子 / 腐皮 / 牛肋肉 / 海膽 / 蟹子沙律 - 不過都無咩待別, 不過不失。對比其他元氣(太子 / 沙田 / 尖咀) 呢間個質素算係最好了。咁當然, 我唔係繁忙時間啦....lunch hour or dinner time可能會有其他情況既.,.....