2024-02-07 409 views
同朋友嘗試呢間餐廳,試了tasting menu,每樣菜式都唔太清楚佢係咩,此終好少食印度菜,不過侍應都會每道菜逐一介紹,可以了解一下印度菜有d 咩食。首先吃了脆餅,係每枱都有嘅welcome food,食落有d辣,配合芒果醬很開胃之後有兩樣前菜,一個撻一個脆卷,微辣但好好吃,尤其是脆卷,皮薄又脆之後有份牛肉,侍應話係24小時slow cook,所以入口即溶,直情好食過唔少扒房嘅出品主菜有4碟餸配naan,4碟餸分別是印度蝦飯、咖哩雞、咖哩豆、乳酪醬。咖哩唔太辣,配合naan 一齊食好夾,個飯好突出,每隻蝦都好大隻,配合印度飯好似食緊大蝦炒飯咁甜品有雪糕同埋杏桃,此終中東嘅甜品對我黎講都係怪怪的,所以唔係咁識欣賞總括而言以呢個價錢,可以係呢個環境食到印度特色晚餐,係值得一試嘅

2024-02-06
$1000 (Dinner)
  • Baked Samosa
  • Tandoori Wagyu Beef Cheek