2023-04-28
朋友推介嚟呢間充滿藝術氣息嘅西餐廳,餐廳嘅佈置同食物質素都令人好滿意行政套餐($208) - 莫薩里拉芝士焗龍蝦意大利粉、是日頭盤、98%野菌忌廉湯、是日甜品及咖啡或茶龍蝦肉好實淨,加咗芝士、蒜、香草等嘅香料焗,配埋重海鮮味嘅龍蝦汁,好好食,意粉口感亦好好健康午餐($168) - 烤加州爐魚柳紅橙蜂蜜汁伴意式雜菜、俄羅斯野菜湯、蕃茄法包、Natvia法式焦糖燉蛋及咖啡或茶爐魚烤到皮脆肉嫩,魚同雜菜包括翠玉瓜、筍、生菜等嘅食材都好新鮮,所以加啲香料同汁已經好好食包好軟熟,上枱時亦好夠熱沙律菜新鮮,配埋麵包糠、煙肉乾同沙律醬,口感豐富,好開胃野菌湯同雜菜湯濃度啱啱好,湯料亦好足檸檬茶茶底香濃,檸檬亦好新鮮Tiramisu咖啡味香濃,亦好順滑;焦糖燉蛋甜度適中,蛋味濃,焦糖好出色,黃金色又脆卜卜餐廳每個角落都係打卡位,佈置極具心思,傢俬、擺設、燈、裝飾、畫、牆、各式器皿等等都好有藝術氣息,令人有種置身歐洲嘅感覺座位亦闊落舒適,枱同枱之間空間好夠,餐牌提供嘅選擇亦多凡高廚房環境同佈置好靚好特別,食物質素高,份量亦足,價錢合理,老闆同員工都好殷勤,喺度食嘢體驗好好
包好軟熟,上枱時亦好夠熱
沙律菜新鮮,配埋麵包糠、煙肉乾同沙律醬,口感豐富,好開胃
野菌湯同雜菜湯濃度啱啱好,湯料亦好足
檸檬茶茶底香濃,檸檬亦好新鮮
座位亦闊落舒適,枱同枱之間空間好夠,餐牌提供嘅選擇亦多