2019-04-23 80 views
一聽到友人話有間不錯的cat cafe,立即相約前去! 樂園位於 iSquare 附近的商業大廈,地理位置方便,上到去見到很歡樂的牆壁,窗外左貼著搶眼嘅貓貼紙,鋪位幾光猛,感覺舒服!店內還有很多不同種類的桌上遊戲,現在大多數人都是拿著手機或平板電腦,但和一班朋友一起樂也融融地玩桌上遊戲其實很不錯啊!店長介紹我們點「仙氣•龍蝦 海鮮意大利飯」,海鮮包括帆立貝、青口、鮮魷魚、脆龍脷魚,鋪滿整個蕃茄意大利飯。份量足夠,「仙氣」十足,好有意境!當中最好欣賞係香脆龍脷魚,肉質夠實,咬開都吾散開!$298可以食到龍蝦同埋咁多海鮮,抵!最初驚吾夠食,又點了一個主菜 煙三文魚菠菜汁扁意粉, 清新之餘又有菠菜汁味!煙三文魚玫瑰花,好睇又好食!好低! 只要惠顧主菜或正價飲品就以$1小食, 仲有13款咁多比你揀! 點左吉列蠔, 裡面好juicy, 外面脆卜卜, 好好味! 呢間cafe 出名有心思,除了食物本身擺設之外,所用的器皿都好精緻!飲品當然不例外,點了榛子咖啡!上面有個貓腳印棉花糖,好得意!