2019-04-07 77 views
呢台菜餐廳選擇幾多,價錢合理,值得bookmark下次再食呀!呢個雙排雙格太餐抵食又岩哂多心我!一碗麵兩款食法,真係太好了,可以多一個口味試試!Order了香酥雞扒肉燥麵及酸辣麵...份量都唔算少,雞排有兩大件,肉燥都多。雞皮脆香,肉質嫩滑,非常惹味!而酸辣麵既配料都非常豐富,加上酸辣湯底,辣中帶酸,辣辣唔算太勁,但都十分惹味!套餐+$9就享受琴特飲,價錢合理。呢杯鳳梨綠茶沙冰真材實料真係有菠蘿肉,果味十足,非常解渴!食台菜當然唔少得食碗紅燒牛肉麵喇!麵條口感札實,每啖麵麵吸附著肉味濃郁突出既湯,當中帶點辣勁,好正!牛肉有四大件,半筋半肉,非常入味!再加杯珍珠奶茶,完完全全係台灣既味道呀!蚵仔煎餡料十分豐富,蚵仔好大粒呢!

呢個雙排雙格太餐抵食又岩哂多心我!
一碗麵兩款食法,真係太好了,可以多一個口味試試!
雞皮脆香,肉質嫩滑,非常惹味!

食台菜當然唔少得食碗紅燒牛肉麵喇!
牛肉有四大件,半筋半肉,非常入味!
再加杯珍珠奶茶,完完全全係台灣既味道呀!

蚵仔煎餡料十分豐富,蚵仔好大粒呢!