2021-06-15 401 views
[ #caloriefoodie尖沙咀 ]• 𝙻 𝚊 𝚍 𝚢 𝙽 𝚊 𝚛 𝚊 •成間鋪頭都係粉紅色既裝修😻仲有啲打卡位不過我就覺得係嗰度打卡會有啲尷尬🤣好多食客會望到-🦦泰式奶茶意大利芝士餅 💰$88 (午餐加配$48)𥚃面係泰式奶茶味既海綿蛋糕 但我就唔係好食得出陣味😶好彩有啲cream搭救!幾啱打卡~朋友食完之後話好飽不過我就覺得唔夠喉(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)-🦦冬蔭煙肉忌廉意粉 💰$138本身麻麻地食冬蔭公 不過我幾鍾意食呢個carbonara!冬蔭公味唔重 比較重忌廉海綿所以唔會太辣 小朋友都啱食~應該自己一個食都唔會覺得膩😗-🦦龍蝦冬蔭意粉 💰$ 168呢碟意粉嚴重圖文不符🥲上網睇相個擺盤靚好多 不過味道係ok既!呢個冬蔭公味重好多 我都幾鍾意佢酸酸甜甜加辣辣哋既味道🤣雖然影出嚟唔係好覺有龍蝦肉 但份量都正常既😋-最後係餐湯(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 都幾濃郁睇落去似南瓜湯 但飲落去冇南瓜味反而有少少似咖哩味😹飲完都唔知係咩湯黎( ・᷄ὢ・᷅ )整體黎講食物係唔錯既!但價錢有少少貴 可能只係會試一次~-📍尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場3樓3303號舖-#caloriefoodie
[ #caloriefoodie尖沙咀 ]
• 𝙻 𝚊 𝚍 𝚢 𝙽 𝚊 𝚛 𝚊 •
成間鋪頭都係粉紅色既裝修😻仲有啲打卡位
不過我就覺得係嗰度打卡會有啲尷尬🤣好多食客會望到
🦦泰式奶茶意大利芝士餅 💰$88 (午餐加配$48)
泰式奶茶意大利芝士餅

🦦冬蔭煙肉忌廉意粉 💰$138
本身麻麻地食冬蔭公 不過我幾鍾意食呢個carbonara!
冬蔭公味唔重 比較重忌廉海綿所以唔會太辣 小朋友都啱食~
應該自己一個食都唔會覺得膩😗
冬蔭煙肉忌廉意粉

🦦龍蝦冬蔭意粉 💰$ 168
呢個冬蔭公味重好多 我都幾鍾意佢酸酸甜甜加辣辣哋既味道🤣
雖然影出嚟唔係好覺有龍蝦肉 但份量都正常既😋
龍蝦冬蔭意粉

最後係餐湯(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 都幾濃郁
睇落去似南瓜湯 但飲落去冇南瓜味反而有少少似咖哩味😹
飲完都唔知係咩湯黎( ・᷄ὢ・᷅ )

整體黎講食物係唔錯既!但價錢有少少貴 可能只係會試一次~
📍尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場3樓3303號舖
#caloriefoodie