2024-06-02 145 views
「段純貞 Duan Chun Zhen 」,去呢度食咗個二人套餐啊!店員服務超好呀!環境勁乾淨勁新!見到小朋友仲會主動比兒童餐具💕竹竹超鍾意食佢哋嘅雞麵,隻雞滑到不得了又香!兩位小朋友清晒🥰食物:👉🏻燉濃湯雞麵$88呢個雞麵上面啲雞係勁好食!估唔到咁清淡嘅嘢可以煮到咁白!隻雞超滑,又超香!小朋友搶住食👉🏻三寶麵$84三寶麵我哋揀咗手工麵,因為出邊好少見咁大條麵,牛肉湯好香好濃,上邊啲牛肉完全冇渣㗎!👉🏻新鮮豚肉鍋貼$42呢個煎得好香好脆,竹竹妹妹超鍾意食,媽媽都好鍾意食,因為擺耐咗都仲脆卜卜㗎!👉🏻鹽酥雞$48鹽酥雞小朋友食就有少少辣,但係其實大人食就一啲都唔辣,我就比較鍾意呢碟!👉🏻黑糖珍珠鮮奶$35黑糖味再加埋鮮奶,真係絕配!👉🏻芒果QQ$32酸酸甜甜,好解渴呀!店舖介紹:段純貞牛肉麵由樊廣志於2007年時創辦,段純貞牛肉麵總店位於新竹市武陵路,時至今天依然是當地的人龍食店,人人都為招牌的經典紅燒牛肉麵而來。查詢: @duanchunzhen.hk 地址: 將軍澳澳南海岸唐俊街23號Monterey Place地庫B03號舖#段純貞 #DuanChunZhen #CafeDecoG

食物:
👉🏻燉濃湯雞麵$88

👉🏻三寶麵$84

👉🏻新鮮豚肉鍋貼$42

👉🏻鹽酥雞$48

👉🏻黑糖珍珠鮮奶$35
黑糖味再加埋鮮奶,真係絕配!

👉🏻芒果QQ$32
酸酸甜甜,好解渴呀!

店舖介紹:

查詢: @duanchunzhen.hk

#段純貞 #DuanChunZhen #CafeDecoGroup #taiwanesefood #台灣牛肉麵 #以香傳鄉
#日出茶太 #Chatime #ChatimeHK #ChatimeMoments #CupsOfJoy #kol #將軍澳 #Foodie
2024-05-21
$180 (Dinner)