2010-05-02
本來打算食BUFFET, 枱到BOOK埋, 但由於上星期臨時提早左慶祝母親節, 去左食BUFFET, 所以唔想食甘飽, 就試下去食大自然啦, 見佢係OPEN RICE又甘多好食評.好彩BOOK左位JA, 7點半, 我地早左半個鐘到, 見到有好多人WALK IN, 個侍應同有個食客講要等3個鐘都未必得.甘誇張??? 我地問個侍應可唔可以早D比枱我地, 佢話未必得, 睇下有冇人走, 甘我地問佢7點半係唔係一定有位, 佢同我地講未必, 可能都要等一陣, 到最後我地7點3到入到去, ORDER左4樣野.三文魚壽司像真到好高, 個TEXTURE真係好似, 不過仲貴過真既三文魚壽司, 15蚊得兩件. 都唔錯既. 五柳芋頭魚麻麻地, 都OK既, 不過好油, 冇咩特別, 下次有機會黎, 一定唔會再試.北京片皮鴨, 好難食, 食左幾件已經覺得好濟另外, 佢仲有薄餅跟住上, 又凍, 又"銀", 唔太好食, 同埋D配菜只有青瓜絲+西芹絲, 我鐘意大蒜絲多D.仲叫左一盅菜膽海皇翅, 試左一啖, 好似飲水甘, 冇咩味><送既綠豆沙幾足料, 唔錯, 總括黎講都oK既, 唔太差, 可以再黎食.