2018-01-21
[ 海灘海鮮主題餐廳🏊🏻♀️]••約左個成日投訴我帶佢食伏野既朋友🐒好搞笑,真係咁岩次次同佢食親既餐廳都好伏😂之前同男朋友食過另一系列—野玩田店🌳覺得都幾好食,諗住呢間都實無死☝🏻諗住今次唔使再比我個朋友話我🙇🏻♀️-🔹原隻波士頓龍蝦泡菜炒飯($258)⭐️5/10賣相排得幾靚仔💁🏻♀️其實我就對個泡菜炒飯非常失望,飯粒太過乾身,食得好唔舒服😕幾乎係無泡菜味,感覺成個飯都好寡...而龍蝦就正正常常,都幾厚肉,味都無乜😥最開心係朋友好賢淑幫我拆肉💕🔹烤紐西蘭短骨肉眼扒($168)⭐️6.5/10原本order五成熟,黎到切開,又係有啲失望,應該變左七成以上🤦🏻♀️不過好彩味道都幾好,唔會話太過鞋/硬👍🏻食落都算多肉汁,成餐飯最滿意就係佢🐮🔹香蒜煙肉焗蠔($88)⭐️4.5/10呢個係我地唔夠飽,最後再點多樣😼不過都係好失望的,蠔細/腥都不形容了🤢但好多沙好大粒沙...我個2隻就係,朋友個兩隻就唔知💀唔敢問佢,一陣佢又話我帶佢食伏野😂-🔺餐廳裝潢係幾有沙灘海邊feel🏄🏻♂️而且有live band,有人唱下歌,感覺都幾好的🎸但食物就中下啦~--更多食評ig: hungrykays 🙈
🔹原隻波士頓龍蝦泡菜炒飯($258)⭐️5/10
🔹烤紐西蘭短骨肉眼扒($168)⭐️6.5/10