2020-12-04
每逢星期六日都迫爆人嘅薯仔屋,今次就提早book定平日夜晚,終於有位了餐廳有好活潑嘅小動物好驚喜!店主係確定所有客人都唔怕小動物之後,就放咗小動物出嚟隨處活動可以睇睇後面嘅圖片~隻鸚鵡叫藍藍🦜,超可愛係我腳邊留左好耐!佢間唔鐘會輕咬,但係係好細力,完全唔痛咖!另外仲有兔仔Ginger🐰、倉鼠肥肥🐁同烏龜Ninja🐢 2人至尊份量套餐($188 per person)E個價錢係包左一杯特飲,另外仲有$208 無限添飲餐飲,同$228 無限添飲特飲~醬燒豬仔全骨配 肉醬薯仔屋鋪天薯條難得黎到梗係試下得醬菜式啦豬仔骨好入味而且好林而薯條加上芝士肉醬之後,酸酸甜甜又可以拉絲,果然係得醬菜式!米蘭肉醬番茄焗千層麵宜家已經小左好多地方有賣千層麵了,真係好足料,至少見到八層開胃得黎又飽肚~跟餐仲有脆卜卜嘅芝士蒜蓉包,夠曬fresh嘅凱撒沙律同埋熱騰騰嘅蜜汁燒雞翼!超滿足derrrr~特飲:左:榛子可可 右:薄荷可可E幾日都凍左好多,大家都想飲返杯特濃朱古力暖返個胃推介榛子可可!佢唔會太甜但又好有榛子朱古力味!我哋仲轉左其中一個甜品做心太軟(+$28)好靚又好食,超鐘意朱古力熔岩嘅感覺套餐真係好豐富!
2人至尊份量套餐($188 per person)
醬燒豬仔全骨配 肉醬薯仔屋鋪天薯條
米蘭肉醬番茄焗千層麵
特飲:
左:榛子可可 右:薄荷可可
套餐真係好豐富!餐廳有得睇(店主有好多收藏品)、有得食、仲有得玩真係難怪好難book位了