當你有一晚經過太子行行下突然全條街黑黑地,又靜嘅情況下,突然見到有個圓拱門設計嘅門口🔮,門口兩邊仲有d靚靚打卡位。你會點選擇🔍:A: 入去探索下🗝️B: 直行直過🔑而我就揀左A,一推門入去就梗加懷疑自己係咪去左仙境🌝。呢度係充滿民族風、波希米亞風格木系設計嘅cafe 叫<<Tastes and Tales>>,細節感滿滿,隨便一個位已經夠有排打卡影靚相📸。呢度坐得舒服,座位唔算多,有足夠空間感,唔好有侷促嘅感覺。✦ 伯爵茶巴斯克芝士蛋糕🍵🧀鍾意呢款有淡淡茶味嘅芝士蛋糕,舖上一層鮮奶油厚忌廉,都唔會話太甜,兩者洽到好處,唔使驚有好膩好濟嘅負擔,岩曬我呢個芝士怪🥰,入口好滑好香。✦鮮果芭菲🍓🍊🍌🍋🍈🍏🍐🥝🫒🫐🍇🍨店主會因時制宜,依據唔同時令水果泥製作芭菲杯,例如今次就將柚子替代芒果,好貼心,將最好帶比客人。店舖仲有提供檸檬水🍋🥤比客人飲用添,夠曬細心,!聽講Cafe仲係寵物友善嘅餐廳,各位可以帶主子🐱🐶坐係出面嘅打卡位chill一chill,齊齊放電⚡⚡⚡!@tastesandtaleshk

A: 入去探索下🗝️

B: 直行直過🔑