2018-08-19 2078 views
為食小胖子🐷每逢放工一有時間就喜歡約埋一班朋友出去食下野飲下酒🥂今次黎到Elia,係永安廣場地下,尖東站P3出口就到啦有室內同室外既坐位!坐室外既就可以吹吹海風...我地就選擇左坐室內室內有工業既ғᴇᴇʟɪɴɢ首先一坐底就叫杯cocktails先啦😆ᴇʟ ᴅᴇsᴛʀᴜᴄᴛᴏʀ $168呢杯cocktails係用煙燻調製,會有張紙包住個杯,打開張紙後會有啲煙霧散出黎💨✨喜歡飲ᴡʜɪsᴋᴇʏ既朋友要試呀!飲第一啖酒味好濃烈,會覺得有少少難入口,當冰溶了點點沖淡了少少ᴡʜɪsᴋᴇʏ既味道Admiralta $148有串棉花糖😆個樣睇落似橙汁,呢杯酒味無咁重,飲落橙味都好濃既...唔係好接受到酒味既朋友可以試下呢杯Tomato Cream Striploin Carpaccio$98我諗唔係每個人都生牛肉有興趣,作為牛魔王的小胖子接受到生牛肉的😆牛肉都好嫩呀,中間有番茄醬而最底係酥皮餅BIKINI$88個名好得意呀ʜᴇʟʟᴏ~ʙɪᴋɪɴɪ sᴀɴᴅwicʜ!!其實係火腿芝士麵包,入面係parma hamFRIED MUSHROOMS$88飲酒點可以唔叫炸物呀..無食過炸茹,好特別喔菇好香,食落
今次黎到Elia,係永安廣場地下,尖東站P3出口就到啦

有室內同室外既坐位!
坐室外既就可以吹吹海風...
我地就選擇左坐室內

室內有工業既ғᴇᴇʟɪɴɢ

首先一坐底就叫杯cocktails先啦😆
ᴇʟ ᴅᴇsᴛʀᴜᴄᴛᴏʀ $168

Admiralta $148

牛肉都好嫩呀,中間有番茄醬而最底係酥皮餅

BIKINI$88
個名好得意呀

FRIED MUSHROOMS$88
飲酒點可以唔叫炸物呀..無食過炸茹,好特別喔
菇好香,食落唔會好油膩

Broken eggs $88
有隻半生的蛋係上面,侍應將隻蛋搞爛令蛋漿滲入薯條..

Cod fish with calamari noodles $178
黎到之後待應會倒d湯落去...好特別,果Cod fish好滑嘟嘟
個ɴᴏᴏᴅʟᴇs唔係意粉,個樣好似烏冬咁,係墨魚麵咬落好彈牙😆

Type of Meal
Dinner