2014-05-02
2034 views
行k11成日都會比呢間野既cupcakes吸引住 呢日我終於忍吾住拉左我朋友去食啦每個cupcake $25 限定款+$5我地買左black&white 同埋 baileys cupcakesCupcake大大個 唧上令令既玫瑰形buttercream 賣相一流Black&white : buttercream有好香既雲呢嗱味 蛋糕都係好濃烈既朱古力味 強烈既對比下大家既味都好平均Baileys: buttercream係極大陣酒味 呢個buttercream真的要讚下 至於個cake都係朱古力味 較為普通總結黎講 雖然味道吾錯 buttercream亦打得好滑好香 蛋糕都好軟熟 但食完之後成手肥淋淋 個口又肥淋淋 不只係buttercream肥 連個蛋糕都吾知落左幾多牛油
每個cupcake $25 限定款+$5