2023-11-25 563 views
雖然我覺得食物價錢係有少少貴貴同份量比較少嘅,但係的而且確,餐廳有其獨特嘅地方。無論食物嘅擺盤同埋環境嘅設計都好有藝術嘅風格。置身其中也有一種很賞心悅目、輕鬆的感覺。今次我哋點咗:🌟波士頓龍蝦意粉🦞🍝半隻龍蝦放在意粉嘅上面,味道不錯,意粉的軟硬度亦適中,不過份量真的太少。🌟意式火腿配水牛芝士薄餅🍕餅底夠薄夠脆的,意大利火腿和水牛芝士的分配也十分合理,不過size偏細,自己比較喜歡pizza Express的薄餅。🌟斯人若彩虹,遇見方知有(朱古力榛子酱、士多啤梨、棉花糖、杏仁片、鮮花、薄荷)其實我不知道為何有這個名稱😅不過味道真的不錯,而賣相亦非常美觀。藝術打印咖啡☕️這個藝術咖啡價錢真的貴了一點,不過來到這間餐廳,總是禁不住點了一杯來打卡。客人可以因應自己的喜好上傳一張照片,製造獨一無二的咖啡。

今次我哋點咗:

🌟波士頓龍蝦意粉🦞🍝

🌟意式火腿配水牛芝士薄餅🍕

🌟斯人若彩虹,遇見方知有
(朱古力榛子酱、士多啤梨、棉花糖、杏仁片、鮮花、薄荷)

藝術打印咖啡☕️
2023-11-12
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)