2023-10-27
冇諗過看似平凡@groovy_hk 食物、甜品都出奇地好味。夜晚望住對面利舞臺,有種鬧市中平靜既感覺😌🐽慢煮香料油封豬鞍配薯條: 豬鞍好淋,亦冇豬臭味。而西班牙紅椒果仁醬味道似茄汁,果仁味稍淡。🍟外酥內鬆薯條:因為原產地不同,所以薯條水份較少,係香港第一次食到咁好食,令人上癮既薯條🤩🍤日式魚介風味海鮮意大利飯:魚介湯慢煮意大利飯好入味,西日式既配塔清爽,冇忌廉油膩感!🍅蕃茄甘荀湯:味道清新既湯,冇忌廉heavy感覺 。👍🏻🍮Tiramisu, Earl grey pina cotta:中意茶香微甜可以揀伯爵茶奶凍;中意香濃咖啡同幼滑口感就揀Tiramisu 。🍵焙茶latte、Elder flowers lemon soda🥗雜果沙律:有橙、無花果、火箭菜等。味道:🔅🔅🔅🔅新鮮:🔅🔅🔅🔅衛生:🔅🔅🔅🔅分量:🔅🔅🔅🔅速度:🔅🔅(5🔅為滿分) #groovy #銅鑼灣美食 #銅鑼灣咖啡店 #foodie #foodporn #foodstagram
🍅蕃茄甘荀湯:味道清新既湯,冇忌廉heavy感覺 。👍🏻
🥗雜果沙律:有橙、無花果、火箭菜等。
味道:🔅🔅🔅🔅
新鮮:🔅🔅🔅🔅