Hiring
$60-$75
Hourly (Negotiable)
夜晚去到灣仔利東街, 諗住隨便搵D 野醫下肚望下餐牌, 就比入面飄出黎O既胡麻油味吸引左入去...原來係好多分店O既專門店 - 金子半之助, 佢地用日本特製高級胡麻油黎炸天婦羅, 唔怪得知特別香.睇落去好吸引..一於就嗌哩個等左一陣, 個SET 終於黎, 由於係即炸O既關係, 唔可以EXPECT 佢兩秒就上到個SET 有湯有漬物有飯, 我再EXTRA 嗌多個炸溫泉蛋個漬物有D 柚子係上面, 幾有趣ZOOM 近D 睇, 個天婦羅大大塊, 頭先講過佢用胡麻油炸, 所以色澤會較深, 而且佢個STYLE 係炸完再淋天丼醬汁,目的是要件件天婦羅上到汁。雖然天婦羅並不像一般天婦羅脆口,但咁樣反而更加有味道, 可能會冇咁熱氣TIM。個MENU 寫話用古早秘傳醬汁,更能重現江戶時代風味。跟返個MENU介紹,食到一半,要將隻蛋破開,然而用蛋汁再撈飯同埋天婦羅。。。又真係又香又滑喎。。同就咁食好唔同, 好彩我嗌左EXTRA 多隻蛋, 更多蛋汁, 更豐富!炸元貝外脆內軟, 入面除左有醬汁味, 仲有淡淡鮮味, 是好食的車海老,,原來係炸蝦巨大版, 比一般SIZE 大一半。 巨大蝦, 梗係有巨大O既滿足哩塊係小
夜晚去到灣仔利東街, 諗住隨便搵D 野醫下肚

望下餐牌, 就比入面飄出黎O既胡麻油味吸引左入去...
睇落去好吸引..一於就嗌哩個
車海老帆立貝天丼
個SET 有湯有漬物有飯, 我再EXTRA 嗌多個炸溫泉蛋
個漬物有D 柚子係上面, 幾有趣

車海老,,原來係炸蝦巨大版, 比一般SIZE 大一半。
巨大蝦, 梗係有巨大O既滿足
哩塊係小柱魷魚天婦餅, 食落口感好特別, 小柱同魷魚MIX 得恰到好處, 令人想再食多塊, 感受下特別O既口感。
EXTRA 嗌多左兩執海苔, 脆卜卜, 再沾汁食, 更加濃郁。
車海老帆立貝天丼