2020-06-27
本身約咗人食晚飯,但中午食得太飽臨時決定食甜品/小食算,係和你eat見到此小店餐牌,越睇越有興趣決定去試下朋友帶我穿過觀塘廣場,第一間見到就係米拉,門口已經有好多人等緊,當時得老闆一人落單整嘢食我第一次嚟東廣場,原來都幾多良心小店兜完一圈決定買杯飲品再食小食!我太耐冇飲台式飲品又選擇困難,都問咗好幾條問題先成功落單。雖然好忙,但老闆都答得好有耐性最後仲同我道定歉話遂杯整要等一等奶綠加水晶珠珠 $22好似冇見到menu有淨奶綠,直接同老闆講唔飲紅茶想要奶綠,佢好爽快話冇問題個茶底好香應該係茉莉花茶?水晶珠珠以為會係圓圓小姐個種白珍珠,我好鍾意架!但呢間口感更似寒天,咁啱我其實本身比起珍珠更好寒天等緊出飲品時去埋阿土伯order鹽水雞,感覺等得都唔算太耐,但實際都應該得10-15分鐘已經約定朋友下次嚟觀塘,一定要帶我嚟東廣場要再食呢兩間
奶綠加水晶珠珠 $22
個茶底好香應該係茉莉花茶?
已經約定朋友下次嚟觀塘,一定要帶我嚟東廣場要再食呢兩間