2020-05-25
今日同幾個好兄弟做完gym,就想搵翻d大件夾抵食嘅餐廳開下餐🤪順便支持下黃店,就選擇左兆和街嘅光榮冰室啦一去到一如既往都係咁多人支持已經排緊隊,好彩都唔算好多人,排左大概十分鐘多少少就入到去☺️一入到去有好多文宣同poster,食飯之餘都令我地不忙香港人精神!坐底之後當然係要叫個飯啦😛光榮冰室大部分飯都係40-60呢個範圍內,加$5仲有凍飲tim!算係非常合理,我個兩個fd就叫左滑蛋叉燒飯,我諗咗一陣就叫咗一個蕃茄焗雞扒飯☺️補翻d protein!話咁快個飯就到!賣相相當之精神😛見到都流曬口水,食落芝士味相當濃厚,番茄醬好充足唔會令到個飯好乾,雞扒份量亦都相當之多我呢個gym友都差啲食唔曬!最後大家都懷着滿足嘅心情離開☺️光榮冰室性價比非常之高!亦都會係我之後醫肚之選😛
一去到一如既往都係咁多人支持已經排緊隊,好彩都唔算好多人,排左大概十分鐘多少少就入到去☺️ 一入到去有好多文宣同poster,食飯之餘都令我地不忙香港人精神!坐底之後當然係要叫個飯啦😛光榮冰室大部分飯都係40-60呢個範圍內,加$5仲有凍飲tim!算係非常合理,我個兩個fd就叫左滑蛋叉燒飯,我諗咗一陣就叫咗一個蕃茄焗雞扒飯☺️補翻d protein!