2008-08-16 48 views
因為驚唔記得飲杯免費沙冰(限期一個月), 所以早少少收工, 過去紅磡搵間<Starbucks>飲0左佢先, 點解係免費???係因為之前我用全價買0左一杯, 之後服務員就同我講, 你回家上網做一份問卷, 再輸入返d資料, 就會免費送你一杯飲品, 正!!! 1. 綠茶沙冰(免費, 原價$32) ~ 去到換領飲品後, 又想去洗手間, 點知要行返去吉之島先有, 咁我就轉頭先攞, 服務員就問我點稱呼, 原來我返黎0既時候, 將我個名寫0左杯面上, 服務都幾好喎, 哈哈!!! 綠茶沙冰加忌廉, 綠茶味道都不錯, 我都幾鐘意, 加上環境好舒適, 正正正!!! 整體評價:環境一流, 休息0既好地方!!!

!!!

!!!

整體評價:環境一流, 休息0既好地方!!!
綠茶沙冰
Type of Meal