2016-04-05 322 views
細細個果陣已經成日黎長洲架啦,到宜家大個左都會間唔中入去行下. 要數到我至愛既小食,故鄉茶寮既壽司一定係我至愛之一.由於宜家多左好多人去光顧,所以做左個小小既分流,分開買紅豆餅同買壽司既顧客.(嗯,咁兩樣都買既應該排邊呢?😅😅)餐牌依舊係人手畫既,好清晰. 今次去見到除左有招牌紅豆餅($6)之外,仲多左款新口味-芝士紅豆餅($12). 今次冇買到紅豆餅,試唔到新口味,所以留返下次啦.今次我揀左 腸仔蟹子壽司($26), 壽司即叫即整,份量岩岩好,紫菜夠脆,蟹子混合左沙律醬,好正!以價錢黎講, 一件要$26就貴左少少, 不過能夠回憶返兒時既味道就算啦💸

(嗯,咁兩樣都買既應該排邊呢?😅😅)
餐牌依舊係人手畫既,好清晰.

TakeAway