#乜乜飲食日記🔺1-4人🔺高質壽司刺身小店———————————————一直比店名同裝修吸引,今晚終於試到,果然無失望😌 餐牌仲有廚師發版壽司,10貫壽司+小食前菜甜品等等四百幾蚊加一~🍊職人魚生丼定食 $188》魚生新鮮不在講、種類好新鮮,有三文魚、赤蝦同幾款魚生,醬油飯做底,菇都好入味👍🍊蔥盛炙燒左口魚丼定食 $188》成碗都係炙燒左口魚堅開心☺️都係醬油飯🍊追加:炸池魚+$38 》好脆口,唔厚粉👏🏻🍊追加:芝士蟹籽三文魚卷+$48》正常~可以再實淨啲晚市定食隨左特別嘅麵豉湯,仲有哈蜜瓜做甜品🍈🤩回頭率:🍊🍊🍊🍊/5是次消費:~$250@🔺乜乜有感:丼飯無疑比壽司CP值高,不過壽司可以更顯師傅功架,下次要試☺️成日覺得壽司郎CP值高,食飽飽都係二百幾蚊位。不過諗深一層,差唔多價錢,食少啲、食精啲,會唔會有另一種滿足?***************************職人壽司元朗西菁街23號富達廣場地下1號舖***************************#mug4fun #乜乜吉吉
#乜乜飲食日記🔺1-4人🔺高質壽司刺身小店
———————————————

🍊職人魚生丼定食 $188

🍊蔥盛炙燒左口魚丼定食 $188
》成碗都係炙燒左口魚堅開心☺️都係醬油飯

🍊追加:炸池魚+$38
》好脆口,唔厚粉👏🏻

🍊追加:芝士蟹籽三文魚卷+$48
》正常~可以再實淨啲

晚市定食隨左特別嘅麵豉湯,仲有哈蜜瓜做甜品🍈🤩

回頭率:🍊🍊🍊🍊/5

元朗西菁街23號富達廣場地下1號舖
***************************
#mug4fun #乜乜吉吉

2024-06-07
$250 (Dinner)