2023-03-27 84 views
呢間茶山嘅甜品店,我之前已經嚟過一次❤️兼朋友仔特登入嚟長洲搵我玩,當然要帶佢去食下好嘢,呢間甜品店當然一定要帶佢嚟啦🙋🏻‍♀️Menu上面都有好多唔同嘅選擇,全部都非常之吸引,不過我地見呢排嘅蜜瓜都係當造嘅時期,所以就叫咗兩個蜜瓜甜品。1️⃣日本蜜瓜牛角窩夫 $882️⃣日本蜜瓜立方形泡芙 $88日本蜜瓜牛角窩夫💚蜜瓜已經頸成細細粒,放咗喺個牛角包窩夫上面,味道非常之清甜!另外牛角包窩夫牛油味好香,仲要係脆卜卜,即叫即整!另外佢仲會可以自選雪糕嘅味道,今次我哋就揀咗芒果味🤩,雪糕撈埋牛角包窩夫一齊食仲正添!日本蜜瓜立方形泡芙💚呢個就大大份!個包都好香脆,加咗啲忌廉,連同蜜瓜真係好清甜。最後我哋仲叫咗一杯綠茶牛乳,牛奶味好濃,綠茶味都好甘香。

1️⃣日本蜜瓜牛角窩夫 $88
2️⃣日本蜜瓜立方形泡芙 $88
最後我哋仲叫咗一杯綠茶牛乳,牛奶味好濃,綠茶味都好甘香。