2024-07-22 923 views
好耐冇食過燒肉,咁岩約左朋友見面,一於再去食多次先🤤我哋book左晚市17:00呢個時間最正,燒肉店所有食物準備好,又唔會太多人,環境相對更舒適☺️今次都係揀左澳州M5和牛燒肉食到飽套,坐底無耐一定係即刻落單先,點左好多款唔同嘅牛肉,包括M5和牛、安格斯牛小排等,全部雪花都好細緻同好靚,特別係和牛,油脂豐富入口即溶👍 餐廳仲送上牛舌心😋海鮮方面都有必點嘅帆立貝同虎蝦,全部好大隻,好有份量😋食落新鮮爽彈🤤佢哋另外仲有燒魚及燒生蠔都好好食,無沙又無腥味😋另外我地仲點左d魷魚、雞肉、鹽酥雞等好多其他食物☺️之後我同朋友就輪流出去自助吧拎蔬菜🥬同熱食及飲品。居然發現佢哋而家有新野,就係櫻花蝦飯🤩仲要係自助形式,有櫻花蝦、香蔥、秘製滷水汁同海苔,可以根據自己個人喜好,調配屬於自己喜愛嘅口味😋食到尾聲,必要點返一碗芋圓仙草食,真係好正🥰📍安平燒肉 (旺角)旺角彌敦道601號創興廣場9樓#安平燒肉 #人氣美食 #台式燒烤 #M5和牛燒肉套餐 #旺角安平 #環境舒適 #旺角美食 #foodie #yummy #高質燒肉

餐廳仲送上牛舌心😋

同熱食及飲品。

食到尾聲,必要點返一碗芋圓仙草食,真係好正🥰

📍安平燒肉 (旺角)
旺角彌敦道601號創興廣場9樓

2024-07-15