2023-08-17 76 views
中環歌歌賦街完全稱得上為一條美食街. 除咗有超人氣嘅座銀、周月同勝香園. 重有本奴才今次嘅推介 @ginkatsuhkGin Katsu係一間日式吉列食品專門店. 本奴才想試佢嘅吉列和牛好耐啦🤤🐮吉列日本A4和牛定食所有嘅吉列食品師傅會即叫即製店員會先問客人牛肉喜愛嘅生熟程度師父亦會先比客人觀賞牛柳炸前嘅樣並將牛柳拍打的增進牛柳嘅口感👏🏻吉列和牛柳會有兩個部位提供. 令客人可以試到唔同部位嘅味道同埋油香咁啱果日供應商upgrade咗來貨嘅和牛其中一個部位我就好有幸咁食到A5吉列牛🥰入口個油香即刻充滿住口腔定食會配上飯、牛尾湯同埋日本大根柚子漬物牛尾湯嘅牛香非常之濃郁. 一啲都唔馬虎我張飯加咗錢變咗日式稻庭烏冬. 感覺上更加清新同埋健康. 夏天食真係好啱日本大根柚子漬物入口清新香甜. 好啱配充滿油香嘅和牛食. 覺得膩嘅時候食返粒即刻好舒服❤️鍾意重可以買一樽走添🐷黑豚漢堡吉列除咗佢自己吉列牛之外都想試吓吉列豬漢堡係不可或缺嘅吉列食品之一大大件一咬落去充滿肉汁. 香氣十足最後將柚子醋撈埋落椰菜絲度食. 又健康又解膩

🐮吉列日本A4和牛定食
所有嘅吉列食品師傅會即叫即製
店員會先問客人牛肉喜愛嘅生熟程度

咁啱果日供應商upgrade咗來貨嘅和牛

定食會配上飯、牛尾湯同埋日本大根柚子漬物

牛尾湯嘅牛香非常之濃郁. 一啲都唔馬虎

🐷黑豚漢堡吉列