2024-05-09 144 views
今晚遲左收工,媽媽又吾想煮飯,所以我地2個就去左屋企附近既點心到食小菜❤️❤️🩵主食:涼瓜肉碎煎蛋$72平時都好小食呢個餸,見到有就想試下,配料份量十足,有好多涼瓜同肉碎,咬落去啖啖都好足料,蛋仲煎到金黃色,真係好有特色😙🩵主食:魚香茄子煲$78最中意食茄子既我,一定要叫魚香茄子煲,拎尼送飯一流,食落味道適中,仲有好多肉碎,茄子都好入味🍆🩵主食:黑金流沙包$30黑金流沙包熱辣辣,係啱啱蒸起,將包餡打開,裡面奶黃流出尼,又吾會太甜太膩,好好味啊😋🩵主食:白飯$12因為叫咗魚香茄子煲,所以特登叫碗白飯,拎尼送飯真係一流,即刻胃口大開🤭🩵甜品:楊枝甘露$25媽媽就叫咗楊枝甘露,入面好足料,有好多芒果粒,食落好清甜,做飯後甜品就啱啱好👍🏻

🩵主食:涼瓜肉碎煎蛋$72

🩵主食:魚香茄子煲$78