2010-05-07 14 views
尋日(6-5-2010 Thur)由於爸爸上大陸又冇晚飯食,男友又話過o黎.放o左工邊行邊諗食咩o野,諗到喇,一係試點精品,一係帶佢o黎食呢間.會合o左男友畀佢揀,佢就揀o左呢間.o黎到都唔係好多人,裡面冷氣好夠,好正.我同男友都叫o左$27.00o既米線,男友要鮮桂花魚片米線,我要鴛鴦雞翼米線,又叫個$16.00o既炸豬扒做小食.等o左一陣,我o既鴛鴦雞翼米線到o黎,但碗內只有一隻滷水雞中翼,亞姐話另外兩隻炸o既會另上.啊.咁我先食喇,配菜同上次o既一樣有咁多種,滷水雞中翼入味帶鹹,米線唔太腍,可以.男友o既鮮桂花魚片米線都到o黎,都幾多魚片,食落都冇乜問題.而炸豬扒都到o黎,食落仍有好濃o既香茅味,男友第一次食,問我同魚鱻比較,覺得邊間好食啲?我答呢間有味道,但其實各有各好,我o地食o既就多一個好選擇.而兩隻炸雞中翼o黎到,我又食吓先,嘩!o岩o岩炸起,好熱氣,都係攡吓至食.食完之後我覺得唔夠飽,又見到有滷水牛(月展),男友話叫啦,應該唔會太多,咁我又想飲o野,就加$5.00要凍豆漿,男友又話要,咁又叫埋滷水牛(月展)啦.滷水牛(月展)$16.00.豆漿到o黎,只係室溫唔凍,而味道

會合o左男友畀佢揀,佢就揀o左呢間.

滷水牛(月展)$16.00.豆漿到o黎,只係室溫唔凍,而味道都幾甜吓.

至於牛(月展),等o左幾耐至o黎,一碟都唔算少,食落,仍然凍o既,係雪住o左o既,又好入味幾鹹,唔知係咪雪得太耐,有啲乾啦.

呢餐埋單共$96.00
$48.00 (Dinner)