2024-10-09
最近我和朋友去咗「鍋霸吃到飽台式養生火鍋」,款式真係好多都幾抵食,真係好開心!位於旺角創興廣場4樓本身已經係好方便嘅地區,加上轉季都會想食火鍋店,推出咗全新嘅時間自主吃到飽套餐,真係非常吸引。當日我哋選擇咗無限時套餐,只需加多$40就可以無限享用,感覺好划算!最棒的是,食客可以自己決定用餐時間,完全無壓力。鍋霸有多種肉類選擇,我哋選咗第二級別牛肉套餐,仲可以額外獲得一碟價值$168嘅手切安格斯prime grade牛肉,真係超值!此外,第三級別牛肉套餐每兩位仲會送多一碟,實在令人驚喜。菜單上嘅Prime Grade牛肩胛肉及西班牙無激素豬肉片,質素非常高,肉質鮮嫩,搭配店內自製嘅醬料,真係食到停唔到口!而且,鍋底選擇多樣,有藥膳鍋底,更加符合養生理念。環境方面,鍋霸的裝潢簡約而現代,氣氛輕鬆自然,非常適合朋友聚會。坐得舒服,可以慢慢享受火鍋,真係一個好地方!我同朋友佢哋邊食邊聊,感覺時間過得特別快。最後,仲要拍咗幾張靚相,留住呢個美好嘅回憶!估唔到款式都咁多,而且環境都幾地舒服✨🫶🏻下次可以再去🥰
估唔到款式都咁多,而且環境都幾地舒服✨🫶🏻下次可以再去🥰