CHAGEE 霸王茶姬

2024-10-05 92 views
內地人氣茶飲店登陸香港!9.28霸王茶姬終於係香港開業啦🤩🤩香港首間新店位於尖沙咀K11 Art Mall🛍️新店開幕人頭湧湧,露天廣場仲有唔同既小遊戲可以俾大家玩下打下卡📸人氣經典伯牙絕弦茶香回甘入口順滑😋茶奶比例完美👍🏻鎮店之選春日桃桃打卡able📸桃味cream甜而不膩仲有開心果碎碎😍我就最欣賞佢地用鮮奶沖製,低卡健康💪🏻仲會係杯上標明卡里路,岩晒想健康飲品既朋友仔🤤溫馨小提示🔔提早用霸王茶姬app 落單,可以睇到預計領取時間唔使係街等咁耐🤭而且仲有伯牙絕弦5折同買一送一優惠劵🤑快啲download 霸王茶姬 app啦😉最後今日大家記得唔好錯過啦‼️‼️📍 CHAGEE 霸王茶姬 (尖沙咀)尖沙咀河內道18號K11購物藝術館地下G29號舖┈━══♥️══┈┈🩷┈┈══♥️══━┈喜歡我的分享請Like & Follow🫶🏻 @umi.bengal.foodie#lifestyle #hklife #foodie #foodiegram #foodielife #foodiehk #hkblogger #以東方茶會香港友 #香港霸王茶姬 #一起喝靚茶CHAGEETOGETHER #CHA
內地人氣茶飲店登陸香港!
9.28霸王茶姬終於係香港開業啦🤩🤩

人氣經典伯牙絕弦茶香回甘入口順滑😋茶奶比例完美👍🏻

溫馨小提示🔔
而且仲有伯牙絕弦5折同買一送一優惠劵🤑
快啲download 霸王茶姬 app啦😉

最後今日大家記得唔好錯過啦‼️‼️

📍 CHAGEE 霸王茶姬 (尖沙咀)
尖沙咀河內道18號K11購物藝術館地下G29號舖
┈━══♥️══┈┈🩷┈┈══♥️══━┈

#一起喝靚茶CHAGEETOGETHER #CHAGEEHK #伯牙絕弦 #春日桃桃 #尖沙咀好去處 #尖沙咀探店 #香港好去處 #香港探店"