CHAGEE 霸王茶姬

📍人氣 茶飲店開到黎香港~ 每次飲都覺得茶香十足 雖然最近減緊肥 但因為低卡健康 0人工香精+ 0奶精+ 0反式脂肪酸 減脂期都啱飲🥳 因為人氣爆滿 現場買都要等2個鐘我就揀咗招牌伯牙絕弦 呢款茉莉花綠茶入口清爽 用上原葉茶葉 就算加入牛奶之後 都唔會遮蓋茶香 跑完步飲落都唔覺有負擔 揀 都係130 Kcal 減緊肥都唔驚😻 桂馥蘭香桂花味明顯 都係低卡之選! 而家仲做緊開幕優惠 9.28-9.30買任何⼤杯伯⽛绝弦 可以玩「撕杯有禮抽獎活動」有機會獲得限定禮物 知名品牌唇膏香水/ 原葉鮮奶茶中杯/ 霸王茶姬Tote Bag/ 迷你鏡/徽章等 我就抽中咗個靚靚徽章🫶🏻 🔊 再次提醒 醒目嘅你 一定要download App 落定單! 慳返等候時間🙈
📍
人氣 [霸王茶姫]茶飲店開到黎香港~ 每次飲都覺得茶香十足 雖然最近減緊肥 但因為低卡健康 0人工香精+ 0奶精+ 0反式脂肪酸 減脂期都啱飲🥳

因為人氣爆滿 現場買都要等2個鐘

我就揀咗招牌伯牙絕弦 呢款茉莉花綠茶入口清爽 用上原葉茶葉 就算加入牛奶之後 都唔會遮蓋茶香 跑完步飲落都唔覺有負擔 揀 [微糖] 都係130 Kcal 減緊肥都唔驚😻 桂馥蘭香桂花味明顯 都係低卡之選!

伯牙絕弦

伯牙絕弦