2022-11-30 68 views
依間生蠔放題近來討論度都幾高, 打電話黎BOOK位試一試佢。依個SET有餐湯, 黑糖包, 前菜, 主菜, 等緊生蠔黎既時候先黎個煙三文魚, 主菜揀左牛扒, 塊扒都幾厚下, 話要5成真係比到5成, 肉味同口感適中, 雖然唔算好嫩但一D都唔韌。FOCUS番落生蠔, 第一ROUND先黎10隻, 海蝦同埋海螺, 佢D生蠔堅係即開好新鮮, 蠔味鮮甜口感爽滑, 其一隻仲食到有蟹仔係入面, 依個真係要新鮮靚蠔先有! 之後再ENCORE既質素同SIZE都好穩定。另外海螺都好鮮味又大隻, 我都叫左兩ROUND先收手。如果你主攻蠔既話, 任食黎講依度真係值得黎試下!

另外海螺都好鮮味又大隻, 我都叫左兩ROUND先收手。

如果你主攻蠔既話, 任食黎講依度真係值得黎試下!