2008-01-18
早幾日12 人晚飯去呢度慶祝, 賣單1000 蚊. 呀Mandy 生日, 最後扑鎚呢度, 食物質素okay, 至少好多款式可以選擇, 牛扒、羊扒, 意粉都做得比其他Café 好, 肉質都幾滑, 賣相竟然幾精緻, 隨手叫12 個set dinner, 居然都可以味味菜唔同款, 多選擇是好的. 大家好快咁食完, 即刻叫侍應收野, 馬上玩uno 及影相, 到唱生日歌既時候, 竟然有多位男女侍應唱生日歌比mandy , 呢part 真係全場聽我地唱生日歌, 頂癮係連音樂都停左, 氣氛形造得全世界只有mandy, 幾感動! 以café , waiter 服務算有驚喜、夠nice 、有效率。其實好多新派餐廳都有呢類格局和服務, 但侍應們真的很投入咁為我地慶祝, 呢間café 走既商務服務都幾專業, 起碼交個心出黎為客人慶賀。講真, 如果收咁價錢, 佢就好唔錯, 唯一係洗手間太細,好多人等,實在不太方便。整體上,食物味道不錯;上菜速度都好快,good 啦! mandy生日快樂!
都停左, 氣氛形造得全世界只有mandy, 幾感動!