2015-10-01 641 views
今日假期諗住出街食金晚飯因為冇食午餐 好肚餓 早左出去食 見到對面pepper lunch 都成$60 咁就過黎呢度啦 之前食泡菜鍋烏冬幾好味 入到黎都未夠6點 仲可以叫下午茶呀 正!平時不愛吃咖喱湯烏冬的我 今日想試下 諗住飽肚啲 哈哈 同埋好怕湯麵會kit tat tat 呢個咖喱湯較咸 但濃度適中 可接受 個炸雞都可以 唔會太油膩 個椰菜絲都係正常爽口 加埋芝麻醬係冇得頂 見到隔離枱叫晚餐個椰菜大碟好多架 好羡慕反而個咖喱豬扒飯就好味啲 可能始終覺得咖哩係配飯卦 哈哈 不過炸豬同炸雞 食落其實都係一樣 我覺得當然下午茶份量真係好細 如果下午3點食就啱啱夠 晚飯 當然要食多少少 但我都會推介俾唔慣食太多嘅朋友食咖哩嘛 所以都+$8 叫左野飲菊蜜冇咩特別 正常蜜糖甜味而椰果荔枝就好甜 咬落椰果度係甜到有啲牙痛咁 加左成杯水都仲係好甜 不過 我寧願叫特飲 因為飲咖啡奶茶檸茶都係同一個價 哈哈雖然唔係特別好味 但環境服務同正常 加上 咁平嘅日本餐 買少見少 希望呢間野繼續做落去 我會多啲幫襯小店架
今日假期諗住出街食金晚飯
入到黎都未夠6點 仲可以叫下午茶呀 正!

食咖哩嘛 所以都+$8 叫左野飲

菊蜜冇咩特別 正常蜜糖甜味

2015-10-01
$50 (Dinner)